Όταν ζεστάνει ο καιρός δεν υπάρχει κάτι που να ζητάμε περισσότερο! Ένα δροσερό παγωτό με υπέροχη κρεμώδη υφή! Δείτε τη συνταγή για το υπέροχο σπιτικό παγωτό μόνο με 3 υλικά! Και φυσικά.. χωρίς γλουτένη!
ΥΛΙΚΑ
500 ml κρέμα γάλακτος παγωμένη
440 ml ζαχαρούχο γάλα από το ψυγείο
2 κουτ.γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο mixer έως ότου έχει μια παχιά και κρεμώδη υφή. Προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα και τη βανίλια στο μπολ και ανακατέψτε πολύ απαλά με μία μαρίζ.
Βάλτε το μείγμα σε ένα δοχείο με καπάκι, ισιώστε την επιφάνεια και βάλτε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει (τουλάχιστον 4 ώρες).
Σερβίρεται κατευθείαν από την κατάψυξη. Δεν θα χρειαστεί να το αφήσετε να ξεπαγώσει!
Συνοδεύει υπέροχα τη σπιτική μας μηλόπιτα, όπως και τα λαχταριστά gluten free brownies που θα βρείτε ανάμεσα στις συνταγές του site μας.
Καλή σας απόλαυση!