ΥΛΙΚΑ
1 τορτίγια gluten free
5 φέτες γαλοπούλα gluten free
Τριμμένο κίτρινο τυρί gluten free
Μπέικον gluten free
Σαλάμι αέρος gluten free
Κέτσαπ gluten free
Ντομάτα
Πιπεριά
Δυόσμος
Ρίγανη
Εκτέλεση
Ξεκινάμε με την τορτίγια, την οποία χρησιμοποιούμε ως βάση για την πίτσα μας. Απλώνουμε μία επαρκή ποσότητα κέτσαπ και στη συνέχεια ρίχνουμε λίγη ρίγανη και δυόσμο. Προσέχουμε να πάει σε όλα τα σημεία, όπως επίσης και να μην το παρακάνουμε με την ποσότητα κι αντί να νοστιμίνουμε τη συνταγή μας γίνει ενοχλητική η έντονη γεύση τους. Στη συνέχεια, αφού κόψουμε σε μικρότερες φέτες τη γαλοπούλα και τις απλώσουμε, προσθέτουμε το σαλάμι αέρος και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια της πίτσας με το τριμμένο τυρί. Τέλος, τοποθετούμε στην επιφάνεια της κάποιες φέτες ντομάτας, πιπεριάς, αλλά και μπέικον και βάζουμε την πίτσα μας είτε στην ηλεκτρική κουζίνα είτε στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί. Καλή σας όρεξη!