Υλικά
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 400 γρ. Sisinni κρέμα κακάο με φουντούκι
- 1½ πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
- Ξηροί καρποί (προαιρετικά)
Διαδικασία
- Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι (όχι σαντιγί).
- Προσθέτουμε την πραλίνα Sisinni, ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά.
- Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.( Αν επιλέξουμε να προσθέσουμε και ξηρούς καρπούς στην συνταγή μας τους ανακατεύουμε απαλά στο τέλος με το υπόλοιπο μείγμα).
- Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας, δίνοντάς του το σχήμα σαλαμιού. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το κόψουμε και το σερβίρουμε.
- Αν θέλετε πασπαλίστε τον κορμό σας και με ζάχαρη άχνη για πιο γιορτινό αποτέλεσμα!
Καλή επιτυχία & Καλή απόλαυση !!!