1 πακέτο ζυμαρικά φιογκάκια χωρίς γλουτένη
250 γρ λουκάνικο χωρίς γλουτένη
2 κόκκινες πιπεριές σε κυβάκια
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγη σκόνη σκόρδου( προαιρετικά)
Ξύσμα λεμονιού
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
50 γρ. ανθότυρο ή ricotta
60 γρ. ρόκα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Βράζουμε τα ζυμαρικά. Αφήνουμε να κρυώσουν. Ψήνουμε σε αντικολλητικό σκεύος το λουκάνικο και στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Κατεβάζουμε απ τη φωτιά, ρίχνουμε ξύσμα και χυμό λεμονιού.
Στη συνέχεια σε σαλατιέρα βάζουμε τα ζυμαρικά, τη ρόκα, τα λουκάνικα,τις πιπεριές και τέλος το τυρί.
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.