fbpx
28.6 C
Athens
Δευτέρα, 15/04/2024
spot_img

Γεμιστά Μανιτάρια με Σπανάκι και Φέτα χωρίς γλουτένη

Συστατικά:

    • 12 μεγάλα μανιτάρια, καθαρισμένα
    • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σπανάκι
    • 1/2 φλιτζάνι φέτα, τριμμένη
    • 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
    • Αλάτι και πιπέρι, για γεύση

Υλοποίηση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 175°C. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο μέχρι να αρχίσει να αρωματίζει το ελαιόλαδο. Προσθέστε το ψιλοκομμένο σπανάκι και σοτάρετέ το μέχρι να βγάλει τα υγρά του. Ρίξτε τη φέτα και ανακατέψτε καλά. Γεμίστε τα μανιτάρια με το μείγμα και ψήστε τα στο φούρνο για 20-25 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Content is protected !!