Τρώγοντας υγιεινά και φυσικά χωρίς γλουτένη!
ΥΛΙΚΑ
10 αβγά
14 φέτες gluten free γαλοπούλα
14 φέτες gluten free κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας
Κόκκινη και πράσινη πιπεριά
Μανιτάρια
Αλατοπίπερο
Λίγη πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τις πιπεριές και τη γαλοπούλα κι αφού χτυπήσουμε τα αβγά ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τις φέτες του τυριού σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε.
- Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε ένα φύλλο λαδόκολλας και ρίχνουμε το μείγμα. Τέλος, απλώνουμε τις φέτες του τυριού από πάνω προσέχοντας να καλύψει όλο το μείγμα στην επιφάνεια του ταψιού.
- Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο για 10 λεπτά.
- Αφού βγάλουμε την ομελέτα μας περιμένουμε 4-5 λεπτά και μετά σερβίρουμε!
Καλή όρεξη!